Az étteremről:

Az étterem megálmodói, - azaz mi ketten, Csilla és Gábor - az üzleti világban dolgozunk. Felvetődik a kérdés: hogy jön ide egy étterem, és megannyi gasztroélmény? Egyszerűen! Szeretjük az embereket, szeretjük a jó ételeket és úgy döntöttünk megmutatjuk a világnak, hogy a zalai konyha méltán híres és felveszi a versenyt az ország bármely kiemelkedően ismert régiójával.

"Éttermi alapelveink"

  • friss alapanyagokat használunk
  • amit tudunk környékbeli termelőktől vásárolunk
  • saját fűszernövényeket használunk
  • magunk sütjük kenyereinket
  • a lekvárokat magunk főzzük
  • valódi mézet használunk
  • hordókban savanyítjuk az asztalra kerülő savanyúságokat
  • ételeinket az egészséges konyha alapelveinek megfelelve készítjük el

Ételeinkről

Szívügyünknek tekintjük, hogy lehetőségeink szerint minél nagyobb mértékben a Muravidékről szerezzük be alapanyagainkat. Étlapunkon mindig találnak zalai ételeket, vadakat, gombákat, gyümölcsöket. Hagyományos kovásszal készülnek házi kenyereink, amelyeket minden vendégünk megkóstolhat.

Büszkeségeink

2013-tól minden évben a Gault & Millau ajánlott éttermei között vagyunk, így felrajzoltuk Bázakerettyét a világ gasztronómiai térképére. Az étterem azóta a TOP éttermek között szerepel. 2015-ben éttermünket a Dining Guide a 100 legjobb magyar étterem közé választotta.

Legyen Ön is vendégünk, kóstolja meg elismert konyhánk ízeit!