Gyors Ajánlat Kérés

 Adatkezelési tájékoztató

Zusendung der Anfrage…

Ihre Anfrage wurde geschickt. Bald nehmen wir mit Ihnen Kontakt auf.

"A Bonne Chance 2016-ban is a GAULT&MILLAU TOP éttermei között!"

A s z t a l f o g l a l á s: +36 93 348 051

Kiemelt Ajánlataink

Étterem és hotel Bázakerettyén

Közel-távol nincs egyetlen hotel sem, amely közvetlenül egy több száz hektáros erdő szélén fekszik, a civilizáció peremén alig negyedórára az M7 autópályától. Zalai hotelünk valódi kis rejtekhely az erdő szélén kedvezve a romantikának, a pihenésnek, vagy épp az erdei kalandozásnak. 11 szobával és a zalai gasztronómia különlegességeivel, szakmailag elismert konyhánkkal várunk mindenkit. Vendégeink szeretik ételeinket, ízeinket. Keressük és az asztalon tálaljuk a környék legjobb borait, pálinkáit, mézeit, a régi receptek szerint készített kolbászokat, füstölt hústermékeket az erdőnk virágaiból készült teákat.

Bővebb Információ

Étterem

Az étterem megálmodói, azaz mi ketten, Csilla és Gábor az üzleti világban dolgozunk. Máris jöhet a kérdés, hogy jön ide egy étterem? Egyszerűen - szeretjük az embereket, szeretjük a jó ételeket és úgy döntöttük megmutatjuk a világnak, hogy a zalai konyha méltán híres és felveheti a versenyt az ország bármely kiemelkedően ismert régiójával.

Bővebb Információ

Kiemelt programok:

E táj szülötte Deák Ferenc, Öveges Professzor, de van itt működő vizimalom múzeum, bivalyok és hét falun kanyargó kisvasút. Itt az Őrség kapuja, 5 termálfürdő a közelben, ha még többre vágysz másik három ország is hívogat a szomszédban.

Bővebb Információ

Rólunk írták

 • „Szakmabeliként jöttünk. Megszoktuk a csalódásokat, de ez a hely olyan, amilyenről sokan csak álmodnak. A konyha egy élmény, a kiszolgálás minta lehetne másoknak. Nagyon jó a matrac a szobában, szívünk szerint hazavinnénk :)”

  Dervalics Edit és Péter

 • „Mindenkinek híresztelni fogjuk ezt a helyet, mert a csend túl nagy, a vendégszeretet egyedülálló, a tisztaság példaértékű, a gasztronómia felülmúlhatatlan, nagyon köszönünk mindent, visszatérünk!”

  Bertl család

 • „Élveztük a csendet, a mókust az udvarban, a tündéri macskát, a jobbnál jobb ételeket. Köszönjük a kedvességet, az odafigyelést. Ilyen szép étteremben még sosem jártunk, lelke van. Köszönjük!”

  Edit és Imre

 • „A pesti szmog után harapnivaló levegő, végtelen nyugalom. A kutya egy csúcs, ilyen okos kutyával ritkán találkozni. Elvesztünk a túrán, de a segítségével épségben hazajutottunk. Érdekesen kettős a hely, még az udvarban is wifi van, van némi űrbéli abban mikor az ember egy hatalmas erdő szélén a fák alatt olvassa a híreket. :)”

  dr. Bánhegyi Péter

 • „Baráti társasággal jöttünk, nagyon jó volt az egész. Tökéletes felüdülés, kikapcsolódás, minden nap programok hada, minden nap másik termálfürdő… Ügyeltünk a mozgásra, de mindenki felszedett egy két kilót, csók a szakácsnak!”

  Faltányi Gergő és munkatársai