A Bonne Chance étterem pultján lévő üvegedény gyakran rejt magába sajtos rudacskát – amiért korra és nemre való tekintet nélkül minden vendég rajong. Íme a receptje, süssétek meg, mindössze 20 perc alatt elkészül és isteni! Ropogtatás közben pedig gondoljatok ránk!
Elkészítés (egy nagy gáztepsire, és kb. 5 perc alatt fogy el) A hozzávalókat gyorsan összegyúrjuk, kinyújtjuk, a tetejét tejjel megkenjük, megszórjuk sajttal és 220 fokon 8-10 perc alatt pirosra sütjük. Nem tévedés: nincs benne sem tojás, sem sütőpor.
24 dkg liszt
12 dkg reszelt sajt a tésztába (többféle is lehet)
6 dkg reszelt sajt a tetejére
12 dkg vaj
2 evőkanál tejföl
1 mokkáskanál só
3 evőkanál tej
Bonne Chance Restaurant & Hotel
8887 Bázakerettye, Fő u. 72.
Telefon: +36 93 348 051
Mobil: +36 70 377 0885
Email: foglalas@bonnechance.hu